MEGHÍVÓ

LEGJOBB GYAKORLAT KÖZÉP-EURÓPÁBAN: 3D NYOMTATOTT ÁLLCSONT-IMPLANTÁTUMOK

EFOP-5.2.2-17-2017-00014 Transznacionális Együttműködési Projekt

2021. március 30. – Online

Nemzetközi együttműködés

Az EFOP-5.2.2-17-2017-00014 transznacionális együttműködési projekt keretében a Szent István Közhasznú Alapítvány közös szakmai programot tervez a 3dHeals támogató szervezettel.

A rendezvény témája az ún. maxillofaciális implantátumok terén szerzett tapasztalatok megosztása volt, mely a járvány miatt on-line került megrendezésre.

A rendezvényen az implantátumok fejlesztéséről, készítéséről és alkalmazása során elért eredményekről adnak tájékoztatást az előadók.

RENDEZVÉNY IDŐPONTJA ÉS HELYSZÍNE

  • Időpont: 2021. március 30. 09:00-16:00
  • Helyszín: Online platform

Kérjük, hogy részvételi szándékát az iroda@matesz.org e-mail címen vagy a +36 20 9157 528-as telefonszámon jelezze!

 

KAPCSOLAT

Dr. Pásztor Zsolt

EFOP-5.2.2. projekt szakmai vezető

Mobil: +36 20 9157528

E-mail: pasztor.zsolt@premet.hu

 

SZAKMAI TÁMOGATÓK

NEMZETKÖZI PARTNEREK

BESZÁMOLÓ

A rendezvény témája az ún. maxillofaciális implantátumok terén szerzett tapasztalatok megosztása volt, mely a járvány miatt on-line került megrendezésre. A rendezvényen két hazai szakember, valamint három külföldi partner (az osztrák, a szlovák és a román partnerek) képviselője tartott előadást.

A rendezvény népszerűsítésében, nemzetközivé tételében közreműködött a projekt egyik szakmai támogató szervezete, a 3DHEALS is, mely honlapján promotálta azt.

3DHEALS rendezvény

A fentieknek köszönhetően a rendezvényt magyar szakembereken túl a világ több mint 20 országából követték nyomon, összesen mintegy 80-an.

A rendezvényen az előadók bemutatták az arcrekonstrukciós implantátumok fejlesztése, készítése, valamint alkalmazása során elért eredményeiket. Az előadásokat jelentős érdeklődés fogadta, amit jól jelzett, hogy a résztvevők jelentős része mindegyik előadást megnézte, valamint azokkal számos kérdést tettek fel.

A visszajelzések alapján a magyar szakemberek is rendkívül hasznosnak tartották a rendezvényt, és természetesen ezen a véleményen voltak a partnerek képviselői is.

Az előadások során elhangzott információk, megosztott tapasztalatok rendkívül értékes inputként szolgálnak a tanulmányok elkészítéséhez is.