A 2019. november 19-20. között megtartott tanulmányút résztvevői számára a Formnext kiállítás kiváló alkalmat teremtett a meglévő nemzetközi kapcsolatok építésére, valamint a meglévők ápolására.

A rendezvényen évről évre egyre több kiállító és látogató vesz részt, ami jól illusztrálja a kiállítás növekvő jelentőségét és elismertségét. A rendezvényen 2019-ben több mint 850 kiállító, és 34 000 látogató vett részt, ezzel gyakorlatilag a legjelentősebb kiállítássá vált az additív gyártás / 3D nyomtatás terén. A kiállítók köre rendkívül széles volt, és gyakorlatilag minden szektort lefedtek. Ezzel összhangban a tanulmányút résztvevői számos standot, illetve céget látogattak meg, illetve alakítottak ki kapcsolatot, sőt némelyikükkel üzleti kapcsolatot is.

Külön öröm volt személyesen is találkozni a projekt egyik szakmai támogató szervezete, a 3DHEALS néhány tagjával, Gerald Matarazzo-val (Lubrizol) és Nilay Parikh-kal (ANSYS). Ők cégüket képviselve kiállítóként is jelen voltak a kiállításon.

Amennyiben valaki átfogó képet szeretne kapni az additív gyártás / 3D nyomtatás aktuális állásáról, legutóbbi újdonságairól, akkor erre a kiállításra mindenképpen érdemes eljönnie.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap