2021. november 04-06. között megrendezésre kerül a 2021. évi Digitális Fogászati Kongresszus Olaszországban, Cernobbioban, melyre szervezetünk is ellátogat.

A digitális fogászat legjelentősebb tudományos eseményén vezető klinikai szaktekintélyek és kutatók mutatják be a legújabb digitális technológiákat és ezek betegellátásban történő alkalmazását.

A Világkongresszusra érkezők megismerhetik a DDS (Digital Dentistry Society) munkásságát, amely – mintegy iránytűként – segíti a klinikai kutatást és validálást, valamint a fogorvosok digitális oktatás folyamán felmerülő kérdéseinek megválaszolását.

A kongresszust ajánljuk mindazoknak a fogorvosi területen dolgozóknak, akik a digitális fogászati tudásukon szeretnének tökéletesíteni – legyenek akár fogorvosok, fogtechnikusok, szájhigiénikusok, fogászati asszisztensek, radiológusok vagy szoftverfejlesztők.

A kiemelt szakmai előadók interaktív előadásai alkalmat teremtenek az eszmecserére, míg a kiállítók jóvoltából lehetőségük nyílik testközelből megtekinteni a legújabb termékeket és technológiai újdonságokat.

A kongresszuson lehetőség nyílik találkozni a külföldi partnerekkel, hiszen azon sokan képviseltetik magukat.

A rendezvény természetesen lehetőséget ad a résztvevők számára arra is, hogy koncentráltan megismerkedjenek az additív gyártás és a hozzá kapcsolódó technológiák újdonságaival, alkalmazási lehetőségeivel.

A kiállításon történő részvétel egy kiváló lehetőség a nemzetközi kapcsolatok építésére is.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap