MEGHÍVÓ

DIGITÁLIS FOGÁSZATI KONGRESSZUS

EFOP-5.2.2-17-2017-00014 Transznacionális Együttműködési Projekt

2021. november 05. – Cernobbio, Lake Como

TANULMÁNYÚT

Az EFOP-5.2.2-17-2017-00014 transznacionális együttműködési projekt keretében a Szent István Közhasznú Alapítvány tanulmányutat szervez az 2021-es Digitális Fogászati Kongresszusra Olaszországba.

A világ legnagyobb tudományos rendezvénye a digitális fogászatról vezető klinikai szakértők és kutatók részvételével, akik a leginnovatívabb digitális technológiákat és a bevált klinikai eljárásokat vitatják meg.

A kiállításon lehetőség nyílik találkozni a külföldi partnerekkel, hiszen azon sokan képviseltetik magukat.

A kiállítás természetesen lehetőséget ad a résztvevők számára arra is, hogy koncentráltan megismerkedjenek az additív gyártás és a hozzá kapcsolódó technológiák újdonságaival, alkalmazási lehetőségeivel.

A kiállításon történő részvétel egy kiváló lehetőség a nemzetközi kapcsolatok építésére is.

RENDEZVÉNY IDŐPONTJA ÉS HELYSZÍNE

  • Időpont: 2021. november 05.
  • Helyszín: Cernobbio, Lake Como, Digital Dentistry Global Congress

Kérjük, hogy részvételi szándékát az iroda@matesz.org e-mail címen vagy a +36 20 9157 528-as telefonszámon jelezze!

 

KAPCSOLAT

Dr. Pásztor Zsolt

EFOP-5.2.2. projekt szakmai vezető

Mobil: +36 20 9157528

E-mail: pasztor.zsolt@premet.hu

 

SZAKMAI TÁMOGATÓK

NEMZETKÖZI PARTNEREK

BESZÁMOLÓ

A tanulmányút 2021. november 05-én került megtartásra, melynek keretében néhány hazai szakemberrel a Digital Dentistry Global Congress (Cernobbio, Olaszország) elnevezésű eseményen vettünk részt. A kiállításon az osztrák partnerünk kiállítóként is részt vett.

Az eseményt szervező szervezet, Digital Dentistry Society, a digitális fogászat terén működő egyik legjelentősebb nemzetközi szervezet. Ezzel összhangban az esemény a digitális fogászat egyik legjelentősebb rendezvénye volt, melyen – a Covid19 miatti korlátozások ellenére – kb. 700 fő vett részt.

Az eseményen számos, a 3D nyomtatáshoz valamilyen módon kapcsolódó tevékenységet végző cég vett részt kiállítóként. A kiállítók között mind az eszköz és alapanyag gyártó (3D nyomtatók gyártása, alapanyag gyártás, tervező szoftver gyártás), mind pedig a felhasználók (3D nyomtatással készített terméket gyártó cégek) képviseltették magukat.

Az esemény szakmai programja (előadások) a digitális fogászat egészét lefedte, melyen kiemelt helyet foglalt el a 3D nyomtatás.

A tanulmányút a résztvevő hazai szakemberek számára lehetőséget adott az osztrák partnerrel történő találkozásra, szakmai megbeszélések folytatására, sőt együttműködések megalapozására.

A szakértők számos standot látogattak meg, illetve számos előadást hallgattak meg. Ezek egyértelműen alátámasztották a 3D nyomtatás fogászatban betöltött jelenlegi és várható szerepét, jelentőségét.

A tanulmányút résztvevői a kiállításon koncentráltan sok ismeretet, ötletet szereztek, melyeket jól tudnak majd hasznosítani az elkövetkező hónapok, sőt évek során. A kiállítás a nemzetközi kapcsolatteremtésre, kapcsolatépítésre is kiváló lehetőséget biztosított. A tanulmányút résztvevői számos kapcsolatot, köztük üzleti kapcsolatot alakítottak ki.