MEGHÍVÓ

3D nyomtatással készített orvosi eszközök tervezése, felületkezelése

EFOP-5.2.2-17-2017-00014 Transznacionális Együttműködési Projekt

2021. november 30. – Budapest

Think-tank

Az EFOP-5.2.2-17-2017-00014 transznacionális együttműködési projekt keretében a Szent István Közhasznú Alapítvány tanulmányutat szervez az 2019-es Formnext kiállításra.

A Formnext az additív gyártási közösség legnagyobb Európában (Frankfurtban) tartott seregszemléje. Jelentőségét mutatja, hogy gyakorlatilag a világ minden részéről vesznek rajta részt kiállítók és látogatók, illetve sok cég ezen a rendezvényen mutatja be újdonságait.

A kiállításon lehetőség nyílik találkozni a külföldi partnerekkel, hiszen azon mindegyik képviselteti magát. Ráadásul, két partner – közvetetten – a kiállítóként is részt vesz az eseményen. Szintén képviselteti magát a kiállításon az egyik szakmai támogató partner, a 3DHEALS több képviselője is.

A kiállítás természetesen lehetőséget ad a résztvevők számára arra is, hogy koncentráltan megismerkedjenek az additív gyártás és a hozzá kapcsolódó technológiák újdonságaival, alkalmazási lehetőségeivel.

A kiállításon történő részvétel egy kiváló lehetőség a nemzetközi kapcsolatok építésére is.

RENDEZVÉNY IDŐPONTJA ÉS HELYSZÍNE

  • Időpont: 2021. november 30.
  • Helyszín: Budapest

Kérjük, hogy részvételi szándékát az iroda@matesz.org e-mail címen vagy a +36 20 9157 528-as telefonszámon jelezze!

 

KAPCSOLAT

Dr. Pásztor Zsolt

EFOP-5.2.2. projekt szakmai vezető

Mobil: +36 20 9157528

E-mail: pasztor.zsolt@premet.hu

 

SZAKMAI TÁMOGATÓK

NEMZETKÖZI PARTNEREK

BESZÁMOLÓ

MEGÍRNI!!! A tanulmányút 2019. november 19-20-án került megtartásra, melynek keretében néhány hazai szakemberrel a Formnext kiállításon (Németország) vettünk részt. A kiállításon a nemzetközi partnereink is képviseltették magukat, egyesek nem csak résztvevőként, de kiállítóként is.

A Formnext kiállítás az additív gyártással foglalkozók legnagyobb európai seregszemléje, mely Frankfurtban kerül megrendezésre. A rendezvényen évről évre egyre több kiállító és látogató vesz részt, ami jól illusztrálja a kiállítás növekvő jelentőségét és elismertségét. A kiállítás jelentőségét mutatja, hogy számos cég ezen a rendezvényen mutatja be legújabb fejlesztéseit, termékeit. A rendezvényen 2019-ben több mint 850 kiállító, és 34 000 látogató vett részt, ezzel gyakorlatilag a legjelentősebb kiállítássá vált az additív gyártás (3D nyomtatás) terén.

A tanulmányút a résztvevő hazai szakemberek számára lehetőséget adott a partnerekkel történő találkozásra, szakmai megbeszélések folytatására, sőt együttműködések megalapozására.