MEGHÍVÓ

TANULMÁNYÚT A DENTAL WORLD KIÁLLÍTÁSRA

EFOP-5.2.2-17-2017-00014 Transznacionális Együttműködési Projekt

2021. szeptember 18. – Budapest

Az EFOP-5.2.2-17-2017-00014 transznacionális együttműködési projekt keretében a Szent István Közhasznú Alapítvány tanulmányutat szervez a budapesti Dental World 2021 kiállításra.

A 2020-ban kezdődő, majd egyre inkább súlyosabbá váló Covid-vírus okozta járványügyi helyzet sajnos megváltoztatta mindannyiunk életét, terveit, és mindez jelentősen érintette a fogászatban dolgozók életét is. Tavaly már csak virtuális térben tudták megtartani a konferenciákat, kiállításokat, szakmai tanácskozások személyes megszervezésére sokáig nem volt lehetőség. Idén azonban az átoltottsági szint alakulása a nyár folyamán már lehetővé tette a különböző rendezvények előkészületeinek az elkezdését, így a Dental World kiállítást is megnyitja kapuit.

Csatlakozzon Magyarország és Közép-Kelet Európa legnagyobb fogászati vásárához és kiállításához. Több mint 10 000, a fogászati szektort képviselő (fogorvos, fogtechnikus, asszisztens, kereskedő) fog Budapestre érkezni és részt venni  a rendezvényen, a 21. Dental World-ön.

RENDEZVÉNY IDŐPONTJA ÉS HELYSZÍNE

  • Időpont: 2021. szeptember 18.
  • Helyszín: Budapest, Hungexpo

Kérjük, hogy részvételi szándékát az iroda@matesz.org e-mail címen vagy a +36 20 9157 528-as telefonszámon jelezze!

 

KAPCSOLAT

Dr. Pásztor Zsolt

EFOP-5.2.2. projekt szakmai vezető

Mobil: +36 20 9157528

E-mail: pasztor.zsolt@premet.hu

 

SZAKMAI TÁMOGATÓK

NEMZETKÖZI PARTNEREK

BESZÁMOLÓ

A tanulmányút helyszíne a Budapesten megrendezett Dental World kiállítás volt.

A kiállítás meglátogatását több tényező is indokolta:

  • a 3D nyomtatás alkalmazásának egyik legjelentősebb területe a fogászat;
  • a kiállítás Közép-Európa legjelentősebb kiállítása;
  • a kiállításon részt vett és ki is állított a projekt egyik külföldi partnere is.

A fentiek alapján a kiállítás gyakorlatilag egy kihagyhatatlan rendezvény volt a projektben résztvevő, az abba bekapcsolódó hazai szakemberek számára.

A tanulmányút legfontosabb eleme értelemszerűen a külföldi partner cég standjának a meglátogatása volt. Itt a cég bemutatta a résztvevők számára az általa alkalmazott 3D nyomtatókat, szoftvereket, illetve az ezekhez kapcsolódó eszközöket. A résztvevők megtekinthettek a bemutatott eszközökkel gyártott termékeket is. Ezen túl tájékoztatást kaptak a legújabb trendekről, alkalmazási lehetőségekről.

Ezt követően a résztvevők a kiállítás többi részét is megtekintették, mely során teljes képet kaphattak a digitális fogászat egyes lépéseiről, és különösen az azok során alkalmazott legújabb fejlesztésekről, eszközökről.

A résztvevők sok hasznos információval gyarapodtak, illetve tértek haza.