A fém 3D nyomtatás egyedülálló helyet foglal el a modern termékfejlesztésben. Lehetővé teszi komplex végfelhasználói alkatrészek közvetlen gyártását, és megkönnyíti a hagyományos gyártási technológiák szerszámozását, csökkentve a költségeket és az átfutási időket.

A 3D nyomtatás egy olyan innovatív technológia, mely lehetővé teszi a képzelet szabad kibontakoztatását, korábban elképzelhetetlen formavilágú tárgyak létrehozását. A formai szabadságnak köszönhetően a tárgyak egy része szinte már műalkotásnak tekinthető.

A 3D nyomtatás új dimenziót nyitott, és egyben új trendet indított el az ékszerkészítés terén is. Ezzel a technológiával készített ékszerek különlegességük révén új életérzést nyújtanak viselőjük számára.

Teljesen egyedi, aprólékos kidolgozású ékszerek elkészítését teszi lehetővé, határ a csillagos ég. A régi, kézzel készített prototípus elkészítése helyett a megrendelővel közösen lehet elkészíteni a megálmodott darabot, melyet elkészülte után annyiszor nyomtathatunk ki, ahányszor csak akarjuk. Időközben úgy véljük, változtatni szeretnénk rajta, az is nagyon egyszerű a program segítségével. Ez a jövő, a határtalan ötletek megvalósításának eszközével, a 3D fém nyomtatással.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap